kebosanan melanda..

Salam semua,
adoi,ari nie memg betul2 tak tahu nak update apepn
hurm,ccoz tngah tercari2,bahan yg hendak diisi dlm
blog saya kali nie,hurm bosan2 btul ari nie,nak mlayan
karenah kucing saya lagi yang terkinja2 nie ha..
nakal betul si Bony nie,kalo ikutkan hati nak jer campak
die dari atas keBawah tapi sebab comel,kesian pulak ;)
lagipun waktu nie keadaan kat luar tengah hujan sangat
lebat,jadi kesejukan yang teramat sangat pun ader huhu,

Lepas tue tahu2 jelah kan,kalo dh hujan nie memg
rase cam nak tido pun ader,adoi,memang bosan ok
hurm,esok ader taklimat untuk cuba hidup baru
xtahu lah kan,tengok lah cam ne nak terima atau
tak..lagipun kerjaya tue perlu usaha yang sangat keras
kalo tak tabah,hurm..ntahla tak tahu nak cakap.
mungkin kejap2 lagi kot akan tercetus idea yang
pasti boleh dikongsi bersama2 dengan pengunjung2
yang sangat dihormati.jadi perisian saya nie xde
benda pun,cuma rase macam nak cakap sorang2.
apapepun,salam pada anda semua.
2 Responses
  1. comel btul kucing tu nguap..tkleh nie..i pantang tgk kucing comel nie...comelnya si Bony..


  2. lupa pulak nak bagi salam...